Afvoer ontstoppen?
AB rioolontstopping weet als geen ander hoe zij een afvoer moeten ontstoppen en heeft zich volledig gespecialiseerd in rioleringswerk. Naast het ontstoppen van uw afvoer verzorgen wij ook inspecties en reparaties. Zo heeft u maar één adres nodig voor al uw rioleringswerkzaamheden. Wel zo handig!

Camerainspectie
Na de ontstopping of rioolreiniging is het mogelijk om de afvoerleidingen te inspecteren. Buizen van Ø 90mm tot Ø 200 millimeter bekijken wij van binnenuit met een mobiel camera systeem.

Herstel van afvoeren
Blijkt er na afloop van de rioolreiniging en inspectie, dat delen van de riolering aan vervanging toe zijn? In bijna alle gevallen kunnen wij direct  repareren.

Detectie van riolering
Met behulp van een zender op de hogedrukslang of de camera, zien wij boven de grond precies hoe de riolering loopt en waar een verstopping zit, dit noemen wij detectie. Dat scheelt veel onnodig graafwerk.

Rookgasdetectie
Open verbindingen en breuken in rioolleidingen kunnen stankoverlast veroorzaken. Door middel van rookgasdetectie,  kan achterhaald worden op welke plaatsen in het rioolstelsel de stankoverlast ontstaat.

Controle rioolaansluitingen
Middels het in het rioolstelsel brengen van milieuvriendelijke kleurstoffen kan gecontroleerd worden of rioolaansluitingen nog in gebruik zijn.